Dagis och förberedelser

Jag har haft lyxen i 3 år att alltid ha antingen mig eller B mamma/pappa-lediga. Dvs att man inte behöver planera allt en dag innan utan att man har tid på sig att fixa allt samma dag om man ska i väg vill säga.

I går väckte B mig 6.20 för att jag skulle göra mig själv i ordning först och sen väcka barnen för dagis och inskolning. Kvällen innan hade jag lagt fram kläder till oss alla tre, packat Elias väska och sett till att deras utekläder var i ordning.

Idag hade jag inte gjort det. Så när barnen slog upp ögonen 6.20 (40 min innan jag planerat) var det bara att dra igång. Kläder, frukost, smink, tandborstning, trots, trots, trots, ytterkläder, vagnen har stått ute hela natten... Vi kom i tid efter en del stressiga moment.

Ikväll blir det till att planera morgondagen. Då är det iofs pappans tur men han lär ju inte misstycka om man förbereder lite.

Elias är superduktig på dagis. En riktig pärla. I morgon är det som sagt Bs tur att hänga med de andra papporna (och fåtalet mammor).

Nu ska det förberedas.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

scrubs.blogg.se

Sofia heter jag och är 26 år. Jag lever ett Svensson-liv i sommarstaden Östhammar. 2 barnsmamma och fru. Blivit koko på inredning och gillar kaffe.

RSS 2.0